Perquè somric, aconsello, connecto amb les persones, estableixo vincles, m'emociono. Perquè no només parlo, també escolto. Perquè sé del que parlo. Perquè faig que valgui la pena. Perquè fa més de 40 anys que vaig néixer a sobre d'una sabateria, la dels meus pares. Perquè fa més de 30 anys que viatjo a fires de calçat, em relaciono amb fabricants, proveïdors de matèries primeres, distribuïdors, col·legues, modelistes i botiguers.

Han canviat els hàbits i la manera de comprar. Quan costa tant, és l'hora dels que estimem el que fem. Ens adaptem i evolucionem; sense renunciar a mantenir un model comercial tan arrelat al nostre país, el que dóna forma als nostres pobles i ciutats.

El soroll, causat per la sobre informació, i la ferotge competència d'un producte que es diferencia poc en la seva funció i les seves característiques, obre infinites alternatives de compra al client. Això converteix a un bon venedor en un avantatge competitiu per a la marca. La interacció i la retroalimentació entre venedor i comprador pren més importància. Posar-se en les sabates de l'altre. Ser empàtic i conèixer bé el context individual de cadascun dels seus clients. Ajudar a comprar bé per vendre millor.

Per això, les marques per a les quals col·laboro saben que és vital comptar amb un eficaç vehicle de comunicació humà amb els seus clients. Perquè els aporto benefici als seus productes. Perquè coneixen la importància de la intel·ligència emocional, social i comercial. Perquè volen a un Venedor de Valor Afegit.

© Copyright. JoanGarcia 2018